Èxit de participació a la 7a edició del Mercat de Tecnologia

Hi van participar unes 1.590 persones de 17 centres de secundària de les comarques d’Osona, el Bages, i el Vallès Occidental.

El passat 27 d’abril, organitzat per la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC, va tenir lloc la 7a edició del Mercat de Tecnologia d’Osona (MdT). Hi van participar unes 1.590 nois i noies de 17 centres de secundària de les comarques d’Osona, el Bages, i el Vallès Occidental.

El MdT és un punt de trobada on els alumnes de secundària poden presentar els seus projectes tecnològics i explicar-los al públic visitant. Alhora es realitzen diversos tallers per a difondre la tecnologia i la ciència entre els estudiants.

Des del Grau en Multimèdia, amb el suport d’alguns dels nostres estudiants, vam realitzar diverses sessions del taller Disseny i Animació, on s’introduïa als joves a les eines de disseny en 3D utilitzant Blender, i el taller de Multimèdia on s’ensenyava com fer una app amb el programa App Inventor.

En Roger Soldevila, alumne de Multimèdia, també va realitzar el taller Tecnologia i Màgia, on relacionava l’evolució de la tecnologia amb la màgia intercalant diversos trucs que van deixar als assistents bocabadats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment