Aules d'ordinadors

Aules d'ordinadors

Aules amb ordinadors dotats del programari que utilitzarà l’estudiant durant els quatre anys de grau.

Aula de projectes

Aula de projectes

Espai pensat on l’estudiant pugui desenvolupar projectes, ja sigui dins les assignatures amb un perfil orientat a l’aprenentatge basat en projectes, com en treballs finals de grau o màster, o la participació en projectes d’investigació dels grups de recerca. Aquesta aula està equipada amb dispositius de realitat augmentada, mapping o interfícies interactives (Oculus Rift, Kinect, Leap Motion, retroprojectors…).

Plató

Plató

El plató de vídeo està dotat de càmeres, focus, croma… i totes les eines necessàries per a realitzar totes les pràctiques relacionades amb les assignatures d’audiovisuals.

Aula d'edició

Aula d'edició

L’aula d’edició és un espai que es troba al costat del plató, preparada amb tots els equips i programari necessari per a l’edició de les gravacions d’àudio i vídeo que es realitzen al plató.

Aules d'estudi

Aules d'estudi

Els estudiants disposen de diverses aules d’estudi polivalents on reben la formació teòrica, fan projectes en equip o realitzen els treballs de les assignatures.

Biblioteca

Biblioteca

La biblioteca disposa de llibres, ordinadors portàtils, tauletes i material informàtic que pot cedir en préstec als estudiants que el necessitin per fer el seguiment de les assignatures.