The Arcade Virtual Room: BSK VR és un projecte de realitat virtual en procés de desenvolupament, iniciat per un grup d’estudiants de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.

Un projecte que integrarà coneixements dels diferents camps i àrees treballades al Grau de Multimèdia; des de programació avançada fins a disseny i modelatge en 3D, passant pel màrqueting i la jugabilitat.

Consistirà a desenvolupar en realitat virtual un escenari d’una sala de jocs recreativa on es podrà jugar amb la clàssica maquina arcade de bàsquet.

Mitjançant unes ulleres de realitat virtual l’usuari podrà visualitzar la màquina de joc i el seu entorn. Amb la possibilitat de poder-se moure i desplaçar-se amb una sensació real deguda a l’efecte que tenen les ulleres de canviar l’angle de visió segons els moviments de l’usuari.

El jugador també portarà dos comandaments amb sensors de posició que li serviran per a poder agafar la pilota i llençar-la a la cistella. Mitjançant un marcador, l’usuari tindrà l’objectiu d’encertar el màxim de tirs a la cistella en un temps determinat. Cal acabar de valorar i testejar si hi haurà nivells o dificultats.

El projecte comença amb el model en 3D dissenyat pels alumnes de 2n del Grau en Multimèdia, on recuperarem i adaptarem el model en format Blender per a poder importar-lo a Unity, plataforma on dissenyarem el videojoc.

El projecte es va iniciar al febrer i es desenvoluparà durant el segon quadrimestre.
L’equip que desenvoluparà el projecte està format per estudiants de la carrera de Multimèdia amb diferents perfils i inquietuds professionals.

Integrants

Eric Porcuna

22 anys.

Germà petit de Neo, veu la vida en codi. Aporta a l’equip els coneixements més tècnics i un punt de creativitat en la programació del videojoc.

Ernest Biosca

20 anys.

Columna vertebral de l’equip, que aporta l’equilibri entre l’àmbit tècnic, visual i organitzatiu.

Soulaiman Assikiou

23 anys.

Entusiasta i emprenedor, amb el cor dividit entre el codi i el disseny. És un molt bon perfil per a l’equip, ja que domina els dos àmbits. També aporta molta organització al grup gràcies al seu perfeccionisme.

Maiol Valentí

21 anys.

Alpinista Aventurer, última incorporació al grup. Aportarà un to de frescor sobretot en dissenyar la interfície i l’entorn virtual.

Andreu Magem

23 anys.

És dels que comença a contar des del 0. Gran programador que pot aportar la seva experiència al projecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment